watersportvereniging "Waalwijk"

De jachthaven die toegang geeft tot het hart van Brabant

Geassocieerde haven VPF

Ons Adres

Ligplaatsinformatie

Steunpunt Unie van Watertoeristen

Geassocieerde haven VPF

AVG

Clubhuis

Omgeving

Walstalling

Verplichte controle vaartuigen

Jeugd in actie op het water

Bemanningswissel Kikarow 5 mei 2019

Koppelingen

Relaties

Geassocieerde haven VPF.

Onze jachthaven is een geassocieerde haven van het VPF. Onze vereniging is een associatie aangegaan met het VPF, Vlaamse Pleziervaart Federatie, om meer bekendheid te geven aan onze verenigingshaven en daardoor meer passanten te krijgen. Ook om het toervaren te stimuleren. Leden van het VPF mogen op vertoon van een geldig lidkaart de tweede nacht gratis als passant vertoeven bij onze vereniging. De leden van onze vereniging kunnen toegetreden lid worden en korting krijgen bij alle bij het VPF aangesloten havens waar deze korting geldt. De leden ontvangen ieder jaar het Vademecum met daarin alle benodigde info voor het varen in de Belgische wateren, daarnaast ontvangen ze 4 maal per jaar het tijdschrift kanaal 77.
Voor meer informatie zie: http://www.vpf.be