watersportvereniging "Waalwijk"

De jachthaven die toegang geeft tot het hart van Brabant

Nieuwe Jachthaven

Ons Adres

Ligplaatsinformatie

Clubhuis

Omgeving

Walstalling

Haven

Verplichte controle vaartuigen

Jeugd in actie op het water

Koppelingen

Elke tweede nacht gratis voor passanten bij Jachthaven Waalwijk
In 2011 vernemen we via een krantenbericht dat de geplande nieuwe insteekhaven op de plaats
komt van onze jachthaven. Vanaf dat moment is er strijd gevoerd om onze vereniging met jachthaven
in stand te houden. Verschillende mogelijkheden zijn, in samenwerking met de gemeente Waalwijk,
onderzocht voor een nieuwe locatie van onze jachthaven. Dat dit voor heel wat roering binnen onze
leden heeft gezorgd laat zich makkelijk raden. Dankzij de inspanningen van het bestuur is er enerzijds
een volledige bezetting van onze ligplaatsen in stand gehouden en anderzijds is er zicht op een nieuwe jachthaven, een kilometer stroom opwaarts van de huidige jachthaven aan de Bergse Maas.

Om onze situatie onder de aandacht te brengen bij de mede watersporters en onze vereniging levendig te houden, wordt dit jaar de mogelijkheid geboden aan passanten om elke tweede nacht gratis te verblijven. De vierde nacht is weer gratis, enzovoort. Overigens is het passantentarief slechts 85 Eurocent per meter lengte. Een uitstekend vertrekpunt voor een bezoek aan Nationaal Park Loonse en Drunense duinen en de Efteling.