watersportvereniging "Waalwijk"

De jachthaven die toegang geeft tot het hart van Brabant

Ons Adres

Ligplaatsinformatie

Clubhuis

Omgeving

Walstalling

Verplichte controle vaartuigen

Jeugd in actie op het water

Bemanningswissel Kikarow 5 mei 2019

Koppelingen

Relaties

Nieuwjaarsreceptie zondag 12 januari 2020 De evenementencommissie van watersportvereniging Waalwijk organiseerde traditioneel in het nieuwejaar de nieuwjaarsreceptie. Niet op de vertrouwde locatie in Waalwijk, maar in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik omdat hun nieuwe onderkomen in Waspik nog geen clublokaal heeft. Voorzitter Tjeu de Meijer wenste, namens zijn mede bestuursleden, iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar met veel vaar plezier.

Na het ondertekenen van de nieuwe huurovereenkomst door wethouder Ronald Bakker en namens watersportvereniging Waalwijk Tjeu de Meijer voorzitter en Bub Engelen secretaris werd met champagne geproost op een goede toekomst voor watersportvereniging Waalwijk in Waspik. Wethouder Ronald Bakker wenste de watersporters een goede toekomst en vroeg een applaus voor alle vrijwilligers die hieraan hun bijdrage hebben geleverd. Een daverend applaus was het resultaat.
Een geslaagde en druk bezochte nieuwjaarsreceptie.

Foto's René Jacobs

Op donderdag 11 april 2019 is de gemeenteraad akkoord gegaan met de aankoop van jachthaven Scharloo door de gemeente.
Reden voor de koop van de gemeente is het realiseren van de Oostelijke insteekhaven.
De plaats waar de oostelijke insteekhaven gepland is, wordt nu gebruikt door watersportvereniging Waalwijk.
Door de aankoop krijgt de gemeente zeggenschap over de zuidzijde en oostzijde van de haven (grotendeels secundaire kering).
Watersportvereniging Waalwijk is akkoord gegaan met het verplaatsen van hun locatie naar het einde van de Kerkvaartse haven in Waspik.