watersportvereniging "Waalwijk"

De jachthaven die toegang geeft tot het hart van Brabant

Nieuwe Jachthaven

Ons Adres

Ligplaatsinformatie

Clubhuis

Omgeving

Walstalling

Haven

Verplichte controle vaartuigen

Jeugd in actie op het water

Bemanningswissel Kikarow 5 mei 2019

Koppelingen

Relaties

Camperplaatsen van alle gemak voorzien bij Watersportvereniging Waalwijk
Bij de jachthaven van Watersportvereniging Waalwijk zijn enkele camperplaatsen ingericht met de benodigde voorzieningen.

Het adres is Zomerdijk 8a, 5145 PJ Waalwijk.

De plaatsen zijn zo gemaakt dat u bij mooi weer uw luifel kunt uitzetten. Alle campers staan op een schone ondergrond, zodat u geen vuil meeneemt in de camper. Als u het fijn vindt kunt u ook bij uw camper tafel en stoeltjes plaatsen. De camperplaatsen zijn op het afgesloten haventerrein. Honden zijn welkom, maar wel aangelijnd en elk kakje in het zakje of buiten de poort uitlaten. Iedere camperplaats heeft een stroompunt. Verblijfsduur drie dagen, het aantal camperplaatsen is drie. U kunt uw cassettetoilet legen in een speciaal ingerichte ruimte en vuilwater kunt u lozen. Er is centraal een drinkwatertappunt aanwezig.

Ontmoetingsruimte
Onder camperaars ontstaan regelmatig geanimeerde gesprekken, we hebben namelijk een gezamenlijke hobby! Lekker kletsen over gemaakte reizen of juist de plannen ervoor. Wij hebben een mooie kantine waar u van harte welkom bent om te gaan zitten voor een praatje. In het weekend is er barbediening.

De aanwezige havenmeester voorziet u graag van informatie over de omgeving.

De kosten zijn 12,50 Euro per dag inclusief gebruik stroom en drinkwater.

Wij hebben een plaats gemaakt zoals wij als camperaar het zelf heel fijn zouden vinden. We hopen dat u ervan gaat genieten!
Tot ziens, Zomerdijk 8a, 5145 PJ Waalwijk.

Elke tweede nacht gratis voor passanten bij Jachthaven Waalwijk
In 2011 vernemen we via een krantenbericht dat de geplande nieuwe insteekhaven op de plaats
komt van onze jachthaven. Vanaf dat moment is er strijd gevoerd om onze vereniging met jachthaven
in stand te houden. Verschillende mogelijkheden zijn, in samenwerking met de gemeente Waalwijk,
onderzocht voor een nieuwe locatie van onze jachthaven. Dat dit voor heel wat roering binnen onze
leden heeft gezorgd laat zich makkelijk raden. Dankzij de inspanningen van het bestuur is er enerzijds
een volledige bezetting van onze ligplaatsen in stand gehouden en anderzijds is er zicht op een nieuwe jachthaven, een kilometer stroom opwaarts van de huidige jachthaven aan de Bergse Maas.

Om onze situatie onder de aandacht te brengen bij de mede watersporters en onze vereniging levendig te houden, wordt dit jaar de mogelijkheid geboden aan passanten om elke tweede nacht gratis te verblijven. De vierde nacht is weer gratis, enzovoort. Overigens is het passantentarief slechts 85 Eurocent per meter lengte. Een uitstekend vertrekpunt voor een bezoek aan Nationaal Park Loonse en Drunense duinen en de Efteling.